Imate neka pitanja? Samo nas pozovite: +381 (0) 62 1235412

idfilters@gmail.com

Filter materijali


Filtracija vazduha je suštinski deo naših života u različitim situacijama.U zavisnosti od oblasti prečišćavanja vazduha razlikuje se efikasnost i klasa odabira i primena filtera u traženim sistemima filtracije.


Direktni smo uvoznici filterskog materijala za fino i grubo filtriranje vazduha u klasi od G2 – F9 za ISO 16890 (EN779) standardu, kao i filtera za lakirnice paint stop, plafonskih i columbus filtera, filter materijala za industrijsko otprašivanje vazduha itd.


Filter materijale možemo isporučivati u rolnama i dimenzijama prema zahtevu kupca.

Plafonski filter


Klasa F5-F1 koriti se za fino filtriranje vazduha u lakirnim komorama koji pruža visoku efikasnost i čist vazduh za kvalitetan proces lakiranja. Materijal se sastoji od visoko efikasnih vlakana koji je sa jedne strane ojačan plastičnom mrežicom.


Paint stop (podni filteri)


Podni filteri se koriste u lakirnim komorama za sakupljanje prašine koja potiče od boje lakova za farbanje.


Postavljaju se na pod komore ispod podnih rešetki ili na bočne zidove komora, preporučuje se zamena ovih filtera na svakih 80 – 100 radnih sati.


Columbus filteri


se sastoji od višeslojnih mrežnih kartona i jednog sloja filter materijala. Ovi filteri se koriste za sakupljanje boja u lakirnim komorama i veoma su jednostavni za insatalciju.


Aktivni ugalj


Filter materijal koji se sastoji od sintetičkog poliesterskog vlakna koji u sebi sadrži aktivni ugalj.Preporučuje se za dezodorizaciju kuće, stanova, lokala i može se koristiti u kombinaciji sa ostalim filter materijalima u filtriranju vazduha.


Translate »
062 123 54 12